Friday, July 13, 2007

Is Anyone Else Getting This?

I've been getting nothing when I click my "keep digging" things, sometimes. Most other blogs that I've been to that use those haven't been having the problem, though I once had it happen over at Infophilia. It's happened on my laptop and office computer, so I doubt it's computer-specific. It's also appearing on posts where I leave out the [span id="fullpost"] tag.

A bug in Firefox? An html error that shows up and fixes itself? Anyone?

Just checked the June archives and it doesn't work there, either. If there's something wrong with the html, it's not in the front page posts themselves.

UPDATE: Fixed! Thanks, Matt.

11 comments:

Dunc said...

Working fine for me here on FF 2.0.0.4 on Win 2k3 Server. Don't work at all in IE 6 or 7 though...

Bronze Dog said...

I'm on FF 2.0.0.4, Win2K Service Pack 4 here. Home has the same Firefox and Win XP Professional.

King Aardvark said...

I'm having those problems with your site today, using IE6, I believe. You can get around it by merely clicking on the post title to bring up the permanent full post, but it's kinda inconvenient.

stogoe said...

I'm on IE 6.0.2800, and I get the error. I got it over at Pooflingers Anonymous this morning, too, so it's not just you being dumb.

Berlzebub said...

It isn't working for me, but if I click the title it opens it all up.

By the way, the Tarot thing is a hoot. Me and a friend have been going back and forth about it for most of the day.

Maronan said...

I have the same problem, and I'm not using Firefox. I'm using Safari.

IAMB said...

Here's the issue...

The text in your template that says:

< script src='http://www.anniyalogam.com/widgets/hackosphere.js' type='text/javascript'/>

No longer refers to an active page on the web. I'm looking for a way around it as I type this. I'll let everyone know as soon as I come up with something...

Heathen Dan said...

Doesn't work with any of my browsers (Opera 9.21, IE 6, FF 2.0.0.4). And I echo the other posters, it works if you click the post title (which is an html link as opposed to the javascript on the keep digging link) instead.

IAMB said...

Dude, I got your patch ready... be prepared for a long email...

Akusai said...

Matt, could you send me the patch, too? The same shit has been happening at my place.

Infophile said...

And now I've just realized that I'm having this problem too. Mind forwarding the e-mail on to me?